Reč osnivača

Krajem devedesetih godina prošlog veka sam osnovao SEA DNELECTRONIC SZTR, bili smo mala zanatska radnja u kojoj je često radilo dvoje zaposlenih. Sfera tadašnjeg interesovanja su bile elektro instalacije, servisi elektronskih aparata i IT opreme.

Početak je bio skroman, radili smo na malim projektima i poslovima. Napornim radom i angažovanjem uspevali smo da se polako probijamo na tržište koje nije bilo naklonjeno malim zanatskim radnjama. Pogotovo, jer je u to vreme privreda posrnula zgog velike krize.

Danas kada pogledam unazad, prvo čega se setim jeste težak i naporan rad, danonoćno angažovanje na poslu bez odmora. Najveći teret je trpela moja porodica za koju nisam mogao da odvojim dovovlljno vremena.

Dve hiljade desete godine polako prerastamo okvire male zanatske radnje i pravnim sledbeništvom osnivamo DN&T Invensting goup d.o.o. na opštini Voždovac. Vremenom se naša poslovna interesovanja šire i na kompletnu oblast građevinarstva.

Tokom dve decenije mnogo toga se promenilo u društvu. DN&T Investing goup d.o.o. je imao uspone i padove. Delio je dobro i loše sa celokupnim okruženjem, prilagođavao se novom poslovnom ambijentu i uslovima poslovanja u Srbiji. Konstantno je postojala pozitivna energija i želja svih zaposlenih da se usavršavaju i edukuju po svim traženim standardima. Naravno da rezultat takvog pristupa nije izostao. Usavršili smo tehnologiju izvođenja i samim tim smo podigli kvalitet rada i zadovoljstvo investitora. Povećavali smo obim poslovanja, a samim tim smo i gradili naš kolektiv, koji se zasniva, pre svega, na stručnosti kadra koji iza sebe ima neprocenjivo iskustvo, poverenje, odgovornost, kao i međuljudski odnos (koji je na najvišem nivou). Sve navedeno je garancija dobre radne atmosfere koju zatekne svako ko nas poseti.

Ne odustajemo od širenja poslovanja i novih izazova. Sfere našeg interesovanja iz dana u dan se šire. Svakom novom poslu i situaciji pristupamo profesionalno, informisano i promišljeno. Nikada nam nije pričinjavalo problem da zatražimo pomoć iskusnijeg, ali ni da pružimo punu podršku i podelimo znanja sa drugima kojima to može biti od koristi.

Uvek može bolje, pametnije i lepše, to je moto koji nas sve drži na okupu. Zadovoljstvo naših investitora je naš najveći uspeh.